Nothing is impossible

door | dec 28, 2016 | 0 Reacties

“Nothing is impossible”

Net buiten de poort van het 13e eeuwse klooster van Debre Libanos in Ethiopië, wordt druk gebouwd. Gebouwd aan kleine huisjes met stenen muren en een golfplaten dak.

Nou ja, druk, het is warm en de zon schijnt volop dus de mannen ploeteren langzaamaan door. De vrouwen hebben het beter voor elkaar, die hebben de schaduw opgezocht en zitten een beetje te keuvelen.

Tussen de bedrijvigheid staan ook nog de nodige huisjes die helemaal uit golfplaten bestaan. Zullen deze golfplaten muren vervangen worden door steen? Wie zal het zeggen..

Tegen een van de golfplaten huisjes aangeleund, zit dit jochie. Helemaal in z’n uppie, lekker onderuitgezakt, op een manier alsof hij niet van plan is in beweging te komen en lekker blijft hangen. Hij heeft een strategisch plekje uitgezocht waar hij alles kan overzien. De kleine baas heeft het eigenlijk best goed voor elkaar.

De brandende zon lijkt hem ogenschijnlijk niets te doen. En ook de talloze grote vliegen laat hij onbewogen gewoon hun eigen gang gaan, zelfs als dat betekent dat zijn gezichtje wordt belegerd. Hij vindt het allemaal wel best, hij heeft zijn strategische hangplek.

Nieuwsgierig naar zijn landgenoten? Check de gallery!