About

Culturen in beeld

Wat doe ik

Culturen in beeld

Voor je interieur of bedrijfsruimte! Ik maak unieke portretfoto’s van mooie mensen uit verre oorden in hun natuurlijke habitat en met pure emoties.

Geluk geef je door!

Geluk geef je door, toch? Ik zet me in voor een ontwikkelingsorganisatie, de Stichting Duurzame Samenleving Papua Barat. Samen maken we het verschil, want van de opbrengst van elk verkocht portret wordt 10% gedoneerd aan deze prachtige stichting.

Wie ben ik

Ik ben Adrienne Klimmert en ik geniet ontzettend van het ontdekken van de wereld met z’n prachtige natuur, intrigerende culturen en karakteristieke mooie mensen. Deze laatste mag ik heel graag op de gevoelige plaat vastleggen, snelle “straat-portretfotografie” van mensen in hun natuurlijke habitat en pure emotie. Omdat er niet wordt geposeerd en de foto’s ook regelmatig van behoorlijke afstand genomen worden, is er geen enkele herkansing. Als het moment voorbij is, is het ook echt voorbij. Een uitdaging dus!

Global Heartbeats staat voor op de gevoelige plaat vastgelegde sfeerplaten van mooie mensen uit verre oorden, zij staan centraal. Voor iedereen, thuis of op kantoor, komt een mooie unieke sfeerplaat aan de muur een stukje dichterbij.

Laten we connecten..

hello@globalheartbeats.com

Stuur een berichtje..

Laat je niet weerhouden een berichtje te sturen, je gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren (privacyverklaring).